Inovace a tradice - to jsou chipsy El Valle

„Mým nápadem bylo vyrobit vysoce kvalitní produkt.“ To jsou slova generálního ředitele společnosti El Valle, Juana Mayora. Díky své vizi přinesl na trh nezapomenutelné chutě a kvalitní produkty. Společnost založená v roce 2000 je i přes svou relativně mladou historii pevně ukotvena v tradičním přístupu k výrobě propojeném s inovacemi. Ty ji staví na špičku odvětví slaných pochutin.

Například před čtyřmi lety se tým El Valle rozhodl vytvořit naprostou novinku. Něco, co přináší do kousku brambor autentickou chuť oblíbeného španělského jídla - smažených vajec. Spousta experimentů a testů nakonec přinesla kýžené ovoce - tu pravou rovnováhu. Vznikla tak patentovaná chuť brambor s příchutí smažených vajec. Tato inovace je jasným důkazem toho, že i ve světě tradičních pochutin může vzniknout něco úplně nového a vzrušujícího.

banner wide or carousel el valle v2

I přesto, že El Valle používá moderní technologie, zdůrazňuje se tradice a kvalita. Každý krok výrobního procesu je pečlivě promyšlen a vyvážen tak, aby zachoval autentičnost každého kousku. Syrové brambory jsou skladovány při přesných teplotách a každá fáze výroby je řízena s maximální pozorností k zachování přirozených vlastností surovin.

Generální ředitel Juana Mayor klade důraz na zodpovědnou výrobu. Společnost téměř nevytváří odpad, a to díky recyklaci a využití zbytků produktu na výrobu hnojiv. Dokonce i spotřebovaný olej je transformován na bionaftu nebo mýdlo. Energie pro stroje pochází z plynu, což minimalizuje emise CO2.

El Valle se pyšní svou certifikací IFS s vynikajícím skóre 98.06, což je nejnáročnější certifikace v oblasti potravinářství. Každý produkt prochází pečlivým procesem kontroly kvality. Od sklizení brambor až po jeho balení. Výsledkem jsou tak jedinečné bramborové chipsy a chutné snacky, ke kterým se lidé vždy rádi vrací.