Cesta El Valle do Česka

Již od nepaměti bylo mé cestování Španělskem spjato s neopakovatelným zážitkem - vůní olivových hájů, dojemnými zákoutími andaluských vesniček a samozřejmě také neodolatelnou chutí místní kuchyně. Na jednom z těchto dobrodružství jsem však objevil skvost, který mě zavedl na novou profesionální cestu - distribuci produktů od firmy El Valle.

el valle premium chipsy

Moje cesta začala v srdci Andalusie, kde jsem se vydal na průzkum místních trhů a gastronomických skvostů. Při jedné z mých zastávek jsem narazil na stánek plný lahodných olivových olejů, tapenád, delikátních kousků sýra a chipsů "netradičně tradičních" příchutí. Tento koutek plný bohatých chutí nesl název "El Valle." Jméno, které se brzy stalo synonymem pro výjimečnost španělských chipsů a snacků.

Při prozkoumávání historie firmy jsem zjistil, že El Valle není jen nějaký obyčejný výrobce brambůrků. Je to rodinný podnik s bohatým dědictvím, který se od svých skromných začátků vypracoval v jednoho z předních producentů tradičních španělských pochutin.

Zaujat kvalitou a autentičností jejich výrobků jsem se rozhodl, že přinesu kousky El Valle také do Česka. Věděl jsem, že tato nabídka není jen o produktech, ale také o příběhu a tradici, které jsou pevně zakořeněny v každém produktu, který nese jejich jméno.

Po návratu jsem se pustil do práce a započal jednání s firmou El Valle. Byla to cesta plná výzev, ale také obrovských zkušeností a nakonec i radosti. Díky odhodlání a úsilí jsme nakonec uzavřeli dohodu o distribuci. Díky tomu se mohl začít psát nový příběh. El Valle oficiálně vstoupilo na český trh a já se stal hrdým distributorem jejich vynikajících produktů.

el valle chilli a limeta servírování

Nyní mohou naši zákazníci vychutnávat produkty od El Valle, které nejsou jen obyčejnými  brambůrky. Jsou to malé kousky vášně, historie a lásky ke španělské gastronomii.

Distribuce El Valle neznamená jen obchod, ale spojení dvou kultur prostřednictvím jedinečných chuťových zážitků. Jsme hrdí, že můžeme přinášet do českých domácností tu nejlepší kvalitu, kterou Španělsko tradičně nabízí. To vše díky odvaze objevovat, vášni pro gastronomii a jedné návštěvě trhu, která změnila můj profesní život.